16 Nisan 2020 Perşembe

Sohbet Odalarında Etki

Kişilerin iyi, hoş vakit geçirebilmeleri ve başlatılan arkadaşlığın devamının getirilebilmesi sohbet sitesinde kurulacak iletişimin etkili olmasına bağladır.

Karşıdaki kişide etki bırakma yolları:

sohbet  sitesinde, çevre edinmeye çalışan kişiler, mutlaka karşıdaki kişilerde, kişilerin dışarıdaki hayatlarında da tanıma isteği uyandıracak cümleler kullanmaya dikkat etmelilerdir. Ancak bu cümleler kesinlikle yalan bilgiler içermemelidir, çünkü bir süre sonra söylenen yalanlar mutlaka ortaya çıkacaktır.

Konuşulan ya da chat edilen kişi, eğer kişiyi tanımaya değer biri olarak görüyorsa mutlaka sosyal medyadaki hesapların adresini ya da cep numarasını isteyip kişi ile olan iletişimini kalıcı bir şekilde devam ettirmek ister. Eğer konuşma durumu bu seviyeye kadar ilerlediyse, kişi için gerisi çorap söküğü gibi kolay bir şekilde gelişecektir. Gerisi sohbet sitesinde kurdukları ilişkinin devamını kişilerin getirmesine kalmıştır.

Kişinin yaşamında, hoşlandığı ve yapmayı sevdiği şeylerden, sevilen müziklerden bahsetmesi de karşıdaki kişiyi tanımayı kolaylaştırabilir. Özellikle de ortak zevklerin olduğunun fark edilmesi kişilerin birbirlerine yakınlaşmasını sağlar ve süreci bir o kadar hızlandırır.

Tüm bunlar ile birlikte kişi,  sohbet odaları nda arkadaş edinmek ve sağlam, kalıcı dostlar edinmek isterse mutlaka ve mutlaka samimiyetinden ve dürüstlüğünden vazgeçmemelidir. Çünkü konuşulan kişi kısa bir süre sonra gerçekte de tanışmak istediğinde bu yalanların ve gösterilen samimiyetsizliğin ortaya çıkması ihtimali çok yüksektir. Bu da kişinin hem kendine hem de diğer kişiye olan saygısını etkiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder